Cajunkrydda à la Magnus

Tillagningstid 10 minuter
Ingredienser

1 msk vitlökspulver
1 msk lökpulver
2 tsk mald vitpeppar
2 tsk mald svartpeppar
2 tsk torkad timjan
1,5 tsk cayennepeppar
1 tsk paprikapulver
1 tsk torkad oregano
1 kryddmått spiskummin
1 kryddmått torkad basilika

1 msk salt 
1 msk lökpulver 
2 tsk mald vitpeppar 
2 tsk mald svartpeppar 
1½ tsk cayennepeppar 
2 tsk torkad timjan 
½ tsk torkad oregano 
1 krm torkad spiskummin 
1 krm torkad basilika

60 g paprikapulver
30 g nymald svartpeppar
1 1/2 tsk cayennepeppar
2 msk vitlökspulver
2 msk lökpulver 

1 matsked vitlökspulver
2 tsk vitpeppar
2 tsk krossad svartpeppar
2 tsk torkad timjan
1/2 tsk oregano
1 1/2 tsk kajennpeppar.

2 msk cayennepeppar
 2 msk paprikapulver
 2 msk torkad oregano
 1 msk svartpepparkorn
 2-3 msk frystorkad lök
 2 klyftor vitlök
Tillagning

Blanda alla ingredienser ordentligt och förvara sedan i en tät burk, lämpligen en förbrukad kryddburk.

Passa till alla rätter där cajunkrydda rekommenderas.
 

Stöt alla ingredienserna i en mortel.

Tillbaka